Ga naar de inhoud

We weten dat je blij wilt zijn met je aankoop, en dat willen wij ook! Daarom biedt Droidlogic een 30 dagen geld terug garantie op alle aankopen. Als het product om de een of andere reden niet goed is of als het gewoon niet aan de verwachtingen voldoet – aarzel dan niet om contact op te nemen via whatsapp.

Wanneer kan ik het product retour sturen?

Je hebt altijd 30 dagen om te beslissen of je het product wilt. Als het niet is wat je wilde, stuur ze dan terug en we betalen je 100% van je geld terug! Het is van cruciaal belang dat je ons laat weten als er tekenen van beschadiging op je product zijn. We zullen kosten moeten rekenen voor reparaties en kunnen de producten misschien niet meer verkopen, dus het is belangrijk dat we dit meteen in orde maken!

We hebben een strikt kwaliteitsbeleid dat we moeten volgen. Als je een artikel ontvangt en het is beschadigd, aarzel dan niet om ons over het probleem te vertellen zodat ons team de zaak in orde kan maken met jouw tevredenheid in gedachten!

Hoe retourneer ik een product?

Denk je dat dit product in aanmerking komt voor een retourzending? Dan is het belangrijk dat je eerst contact opneemt met onze klantendienst. Je ontvangt dan een RMA formulier waarmee het magazijnteam kan vaststellen welke bestelling precies werd teruggestuurd en dienovereenkomstig afhandelen!

Je hebt tot de 14de dag na ontvangst van een RMA formulier tijd om ze terug te sturen. Als je meer tijd nodig hebt, laat het ons weten en we zullen deze termijn verlengen! Om geen ruimte te laten voor verwarring of onnodige wachttijden bij het terugsturen, is het handig als je een track en trace code kan mailen.

Hoe gaat het daarna verder?

We willen dat je je product zo snel mogelijk krijgt. Daarom verwerken we alle retourzendingen binnen 7 dagen na ontvangst, en bieden je ofwel een terugbetaling ofwel een omruiling aan. We controleren of alle onderdelen compleet zijn, in goede staat verkeren of niet door slijtage door gebruik in de loop van de tijd zijn aangetast.

Als alles in orde lijkt, sturen we een bevestiging met eventueel opmerkingen over hoe de toestand van het product bij aankomst gecontroleerd werd.

H96 Max Android 11 is de beste Tv box tot 75 Euro.