Ga naar de inhoud

Wat doet Real Debrid en Hoe betaal ik via ideal in 2023

Als je vaak video’s streamt of torrents downloadt, heb je misschien gehoord van Real Debrid. Maar wat is Real Debrid eigenlijk en hoe kun je betalen voor Real Debrid?

Real-Debrid is een online platform waarmee gebruikers toegang hebben tot verschillende streamingdiensten.

Door middel van dit platform kunnen gebruikers films, tv-programma’s en andere media-content streamen zonder beperkingen zoals vervelende advertenties of buffering.

In dit artikel leggen we alles uit wat je moet weten over Real-Debrid, inclusief hoe het werkt, welke voordelen het biedt en hoe je het kunt betalen.

Wat is Real Debrid?

Real Debrid is een premium service die gebruikers in staat stelt om toegang te krijgen tot premium links van meer dan 80 filehosters, waaronder Rapidgator, Uploaded, Filefactory en meer.

Door Real-Debrid te gebruiken, kun je sneller en gemakkelijker downloaden van deze filehosters, zonder te hoeven wachten, zonder captcha’s en zonder advertenties.

Real Debrid is vooral handig voor mensen die veel video’s streamen met Stremio en Kodi.

Wat is Real Debrid?

Real Debrid is een online platform dat zijn gebruikers toegang biedt tot verschillende streamingdiensten zoals Netflix, Hulu en Amazon Prime.

Dit platform zorgt ervoor dat de gebruikers van deze diensten onbeperkt toegang hebben tot hun favoriete films en tv-programma’s zonder enige beperkingen.

Real-Debrid werkt door het gebruik van gedeelde hosters die verschillende bronnen van media-content bieden.

Wanneer een gebruiker via Real-Debrid toegang krijgt tot deze bronnen, wordt de ervaring van het streamen van media-content veel soepeler en sneller.

Real-Debrid en Kodi

Real Debrid kan worden geïntegreerd met Kodi om de streamingervaring van gebruikers te verbeteren.

Door Real-Debrid te koppelen aan Kodi addons, hebben gebruikers toegang tot een bredere selectie van media-content en kunnen ze deze content streamen zonder enige beperkingen zoals buffering of advertenties.

Real Debrid biedt ook de mogelijkheid om toegang te krijgen tot premium content die anders niet beschikbaar zou zijn voor gebruikers.

Wat is VPN Top 9 VPN fouten om te vermijden Voel je veilig

Wat is VPN? Ontdek de ultieme gratis handleiding voor 2023!

In deze blogpost geven we antwoord op de vraag “Wat is VPN?” en bespreken we de top 9 fouten die mensen maken bij het kiezen van een VPN, zodat jij je veilig kunt voelen tijdens het surfen op het internet. Als je op zoek bent naar online…

Lees meer

Waarom Real Debrid gebruiken met Kodi?

Het gebruik van Real-Debrid met Kodi biedt verschillende voordelen voor gebruikers.

Ten eerste biedt het de mogelijkheid om toegang te krijgen tot een bredere selectie van media-content, waardoor gebruikers hun kijkervaring kunnen uitbreiden.

Daarnaast optimaliseert Real Debrid de inhoud van de hosters voor een betere kijkervaring, waardoor gebruikers kunnen genieten van een snellere en betere kwaliteit van media-content.

Ten slotte biedt Real-Debrid ook de mogelijkheid om toegang te krijgen tot premium content die anders niet beschikbaar zou zijn voor gebruikers.

REAL DEBRID Kodi autoriseren of resetten

Om Real Debrid te autoriseren of te resetten in Kodi, volg je de onderstaande stappen:

Autoriseren:

 1. Ga naar de Real Debrid-website en log in op je account.
 2. Klik op “Mijn autorisatie” in het menu aan de linkerkant.
 3. Kopieer de autorisatiecode die wordt weergegeven.
 4. Ga naar Kodi en open de add-on waarvoor je Real Debrid wilt autoriseren.
 5. Klik op “Instellingen” in de add-on en zoek naar de optie “Real Debrid”.
 6. Voer de autorisatiecode in en klik op “OK” om de autorisatie te voltooien.

Resetten:

 1. Ga naar de Real Debrid-website en log in op je account.
 2. Klik op “Mijn autorisatie” in het menu aan de linkerkant.
 3. Klik op “Ontkoppelen” om de autorisatie te verwijderen.
 4. Ga naar Kodi en open de add-on waarvoor je Real Debrid hebt gereset.
 5. Klik op “Instellingen” in de add-on en zoek naar de optie “Real Debrid”.
 6. Klik op “Herstellen” om Real Debrid opnieuw te autoriseren. Volg de stappen om de autorisatiecode te verkrijgen en voer deze in de add-on in om de autorisatie te voltooien.

Opmerking: Zorg ervoor dat je Kodi up-to-date is en de laatste versie van de add-on gebruikt voor de beste ervaring met Real Debrid.

Authorizing Real Debrid & Premiumize in Kodi

Top 5 Gratis VPN voor Streaming Ontdek de Beste

Top 5 Gratis VPN voor Streaming: 5 Beste VPN’s Vergeleken!

Ontdek de vrijheid van streamen met de beste ‘gratis VPN voor streaming’. In deze gids vergelijken we toonaangevende gratis VPN’s, waaronder Planet VPN, en bespreken we hoe ze zich verhouden tot premium opties zoals NordVPN. Verhoo…

Lees meer

Hoe werkt Real Debrid?

Real Debrid werkt door het aanbieden van premium accounts voor meer dan 80 filehosters. Als je een Real-Debrid ccount hebt, kun je deze koppelen aan je video- of torrent-client.

Hierdoor kun je de link van een video of torrent invoeren en Real-Debrid gebruikt deze link om toegang te krijgen tot de premium link van de filehoster.

De premium link wordt vervolgens rechtstreeks gedownload naar jouw computer of streaming-apparaat.

Waarom Real Debrid gebruiken?

Er zijn verschillende redenen waarom gebruikers Real Debrid gebruiken om toegang te krijgen tot hun favoriete media-content.

Allereerst biedt het platform de mogelijkheid om te streamen zonder vervelende advertenties of buffering.

Dit betekent dat gebruikers ononderbroken toegang hebben tot hun media-content zonder enige onderbrekingen.

Daarnaast biedt Real-Debrid ook toegang tot premium content die anders niet beschikbaar zou zijn voor gebruikers.

Hierdoor kunnen gebruikers hun kijkervaring uitbreiden en toegang krijgen tot een bredere selectie van media-content.

Wat zijn de voordelen van Real Debrid?

Real Debrid biedt verschillende voordelen voor gebruikers die regelmatig video’s streamen of torrents downloaden. De belangrijkste voordelen zijn:

Wat zijn de voordelen van Real Debrid
 • Snellere downloads: met Real-Debrid kun je downloaden van filehosters met de maximale snelheid die je internetverbinding toestaat. Dit betekent dat je bestanden veel sneller kunt downloaden dan normaal.
 • Geen wachttijden: met Real Debrid hoef je niet te wachten om te downloaden van filehosters. Dit komt omdat Real-Debrid premium accounts biedt voor deze filehosters, wat betekent dat je direct toegang hebt tot de premium link zonder wachttijd.
 • Geen captcha’s: Real Debrid omzeilt de captcha’s die vaak worden gebruikt door filehosters om te voorkomen dat geautomatiseerde downloaders toegang krijgen tot hun diensten.
 • Geen advertenties: Real-Debrid omzeilt ook de advertenties die vaak worden weergegeven op filehosters. Hierdoor kun je snel en gemakkelijk downloaden zonder advertenties.
Kodi Bibliotheek Instellen voor Beginners 2 Expert Opties!

Kodi Bibliotheek Instellen voor Beginners: 2 Expert Opties!

Hey Kodi-fans! Vandaag gaan we het hebben over ‘Kodi bibliotheek instellen’. Of je nu een newbie bent of een doorgewinterde Kodi-gebruiker, deze gids is voor jou. We behandelen alles: van je eigen content tot add-ons. Dus, pak een snack …

Lees meer
Netflix onthult 5 Nieuwe Film Releases voor December 2023!

Netflix onthult 5 Nieuwe Releases voor December 2023!

Netflix onthult deze december een indrukwekkend aanbod aan nieuwe films en series, met sterrencasts en intrigerende plots die kijkers gegarandeerd aan hun schermen zullen kluisteren. Volg ons op Twitter! May December: Natalie Portman Netflix heeft e…

Lees meer

Hoe betaal ik voor Real-Debrid?

Om te betalen voor Real-Debrid, zijn er verschillende betaalmethoden beschikbaar, waaronder creditcards, PayPal, Bitcoin en andere cryptocurrencies.

Er zijn verschillende manieren om te betalen voor Real Debrid. Hieronder vind je een overzicht van de meest populaire betalingsmethoden:

 • PayPal: Real-Debrid accepteert betalingen via PayPal. Als je een PayPal-account hebt, kun je gemakkelijk betalen voor Real-Debrid met je PayPal-saldo of via je gekoppelde bankrekening.
 • Creditcard: Real-Debrid accepteert ook betalingen via creditcard. Je kunt betalen met Visa, Mastercard of American Express.
 • Bitcoin: Real-Debrid accepteert betalingen via Bitcoin. Als je Bitcoin hebt, kun je betalen voor Real-Debrid met behulp van de gegeven Bitcoin-adressen.
 • Paysafecard: Real-Debrid accept teert ook betalingen via Paysafecard. Paysafecard is een prepaid betaalmethode die beschikbaar is in veel landen. Je kunt betalen voor Real-Debrid met behulp van de code op je Paysafecard.

Hoeveel kost Real-Debrid?

Real-Debrid biedt verschillende betaalabonnementen voor gebruikers. De kosten van een Real-Debrid account zijn afhankelijk van de duur van het abonnement dat je kiest. Hieronder staan de huidige prijzen (in euro’s) voor de abonnementen:

Hoeveel kost Real Debrid

Via de Real-Debrid website:

 • 15 dagen: € 3
 • 30 dagen: € 4
 • 90 dagen: € 9
 • 180 dagen: € 16

Via de 24instant website:

 • 7 dagen: € 2
 • 15 dagen: € 3.70
 • 30 dagen: € 4.80
 • 90 dagen: € 10
 • 180 dagen: € 17
 • 360 dagen: € 31

Naast deze abonnementen biedt Real-Debrid ook speciale kortingen tijdens vakanties of andere promoties. Real-Debrid accepteert verschillende betalingsmethoden, zoals creditcards, PayPal en Bitcoin. Na betaling wordt je Real-Debrid-account onmiddellijk geactiveerd.

Wat is het verschil tussen een gratis en een betaald Real Debrid account?

Er zijn verschillende belangrijke verschillen tussen een gratis en betaald Real-Debrid-account:

 1. Beperkingen in downloadsnelheid: Met een gratis account is de downloadsnelheid beperkt, terwijl een betaald account hogere downloadsnelheden biedt.
 2. Beperkingen in downloads: Met een gratis account zijn er beperkingen op het aantal downloads per dag en de grootte van de bestanden die kunnen worden gedownload, terwijl een betaald account deze beperkingen opheft.
 3. Beperkte toegang tot hosters: Met een gratis account heb je beperkte toegang tot filehosters en kanalen, terwijl een betaald account toegang geeft tot alle beschikbare hosters.
 4. Advertenties: Met een gratis account worden er advertenties weergegeven tijdens het downloaden of streamen van inhoud, terwijl een betaald account geen advertenties bevat.
 5. Ondersteuning: Met een gratis account is er beperkte ondersteuning beschikbaar, terwijl een betaald account prioriteitsondersteuning biedt via e-mail.

Over het algemeen biedt een betaald Real-Debrid-account een betere gebruikerservaring en meer functies dan een gratis account.

Wat is de maximale downloadsnelheid die ik kan verwachten bij gebruik van Real-Debrid?

De maximale downloadsnelheid die je kunt verwachten bij gebruik van Real-Debrid is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de kwaliteit van de internetverbinding, de snelheid van de server waarmee je verbinding maakt en de belasting op de server op dat moment.

Over het algemeen staat Real-Debrid bekend om het bieden van hogere downloadsnelheden in vergelijking met het downloaden zonder het platform te gebruiken.

Volgens de website van Real-Debrid kan de downloadsnelheid variëren van enkele honderden kilobits per seconde tot meer dan 100 megabits per seconde, afhankelijk van de omstandigheden.

In sommige gevallen kan de downloadsnelheid nog hoger zijn, tot wel 300 megabits per seconde.

Het is belangrijk om op te merken dat de maximale downloadsnelheid die je kunt bereiken ook afhankelijk is van de kwaliteit van het bestand en de snelheid van de hoster server waarmee je verbinding maakt.

Wat is de maximale downloadsnelheid die ik kan verwachten bij gebruik van Real-Debrid

Wordt mijn privacy beschermd bij het gebruik van Real-Debrid?

Real-Debrid doet zijn best om de privacy van gebruikers te beschermen en heeft verschillende beveiligingsmaatregelen genomen om de privacy en veiligheid van gebruikers te waarborgen.

Real-Debrid biedt bijvoorbeeld een SSL-verbinding voor alle gegevens die worden verzonden tussen de gebruiker en de servers van Real-Debrid, wat betekent dat alle gegevens versleuteld zijn en niet door derden kunnen worden bekeken.

Daarnaast slaat Real-Debrid geen gegevens op over de inhoud die je downloadt of streamt, en er worden geen logs bijgehouden van jouw activiteit op het platform.

Real-Debrid biedt ook de mogelijkheid om gebruik te maken van VPN-verbindingen voor extra privacy.

Het is echter belangrijk om op te merken dat sommige van de inhoud die beschikbaar is via Real-Debrid mogelijk niet legaal is om te downloaden of te streamen.

Het is daarom belangrijk om alleen inhoud te bekijken of downloaden waarvoor je toestemming hebt.

Bovendien kan jouw internetprovider of overheidsinstantie jouw internetactiviteit monitoren en indien nodig actie ondernemen als er onrechtmatig gebruik van het platform wordt geconstateerd.

Het is daarom belangrijk om je aan de wetten en regelgevingen van jouw land te houden bij het gebruik van Real-Debrid en de inhoud die via het platform wordt aangeboden.

Veelgestelde vragen

Kan ik Real-Debrid op meerdere apparaten gebruiken?

Ja, je kunt Real Debrid op meerdere apparaten gebruiken.

Je kunt bijvoorbeeld Real-Debrid op zowel je laptop als je streaming-apparaat gebruiken.

Let op: je kunt slechts één IP-adres tegelijkertijd gebruiken voor het downloaden van bestanden met Real-Debrid.

Is Real-Debrid veilig?

Ja, Real Debrid is veilig om te gebruiken.

Het bedrijf versleutelt alle communicatie tussen jouw computer en hun servers, waardoor je gegevens veilig blijven.

Bovendien biedt Real-Debrid geen illegale inhoud aan en moedigt het bedrijf gebruikers niet aan om illegale inhoud te downloaden.

Kan ik mijn Real-Debrid abonnement op elk moment opzeggen?

Ja, je kunt je Real-Debrid abonnement op elk moment opzeggen.

Als je bijvoorbeeld een abonnement voor 30 dagen hebt gekocht en het na 15 dagen wilt annuleren, kun je het resterende bedrag terugkrijgen.

Is Real-Debrid legaal?

Ja, Real-Debrid is legaal. Het platform zelf schendt geen auteursrechten of andere wetten.

Het is echter belangrijk om op te merken dat sommige van de inhoud die beschikbaar is via Real-Debrid mogelijk niet legaal is om te downloaden of te streamen.

Het is dus belangrijk om alleen inhoud te bekijken of downloaden waarvoor je toestemming hebt.

Hoe lang duurt het voordat mijn Real-Debrid-account wordt geactiveerd na betaling?

Het activeren van een Real-Debrid-account na betaling gebeurt onmiddellijk.

Zodra de betaling is verwerkt, wordt je account automatisch geactiveerd en kun je beginnen met het gebruiken van de diensten van Real-Debrid.

Er is geen wachttijd of vertraging nodig om het account te activeren.

Als je na betaling geen toegang hebt tot je account, is het raadzaam om contact op te nemen met de klantenservice van Real-Debrid voor hulp en ondersteuning.

Is Real-Debrid beschikbaar in alle landen?

Ja, Real-Debrid is beschikbaar in alle landen.

Het platform is wereldwijd toegankelijk en er zijn geen beperkingen op basis van locatie.

Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding en een compatibel apparaat om toegang te krijgen tot de diensten van Real-Debrid.

Het is echter belangrijk om op te merken dat sommige inhoud die beschikbaar is via Real-Debrid mogelijk niet beschikbaar is in alle landen vanwege regionale beperkingen of auteursrechtenkwesties.

Het is belangrijk om je aan de wetten en regelgevingen van jouw land te houden bij het gebruik van Real-Debrid en de inhoud die via het platform wordt aangeboden.

Conclusie

Real Debrid is een handige service voor gebruikers die veel video’s streamen of torrents downloaden.

Door het gebruik van Real-Debrid kunnen gebruikers sneller en gemakkelijker downloaden van meer dan 80 filehosters.

Het biedt ook verschillende voordelen, zoals snellere downloads, geen wachttijden, geen captcha’s en geen advertenties.

Betalen voor Real Debrid is eenvoudig en er zijn verschillende betalingsmethoden beschikbaar.

Hopelijk heeft dit artikel je geholpen om een beter inzicht te krijgen in Real-Debrid en hoe je ervoor kunt betalen.

Laat deze post viraal gaan op je sociale media!

7 reacties op “Wat doet Real Debrid en Hoe betaal ik via ideal in 2023”

  1. Real Debrid is een dienst die wordt gebruikt om de downloadsnelheid en toegang tot premium inhoud van verschillende file-hosting websites te verbeteren. D
   eze service ondersteunt echter geen nieuwsgroepen.

   Real-Debrid is een zogenaamde “premium link generator.” Dit betekent dat het diensten aanbiedt die directe downloads mogelijk maken van verschillende file-hosting websites zonder wachttijden of beperkingen, vaak met hogere snelheden dan je zou krijgen met een gratis account bij die hostingdiensten. Daarnaast biedt Real-Debrid ook ondersteuning voor het omzetten van torrent-links in directe downloadlinks.

   Wanneer Real-Debrid wordt toegepast op streamingdiensten, vooral Kodi-add-ons, werkt het als volgt:

   Real-Debrid moet worden geïntegreerd met de streaming add-on die je gebruikt, zoals de vele beschikbare add-ons in Kodi. Veel van deze add-ons hebben een sectie in hun instellingen specifiek voor het koppelen met Real-Debrid.

   Wanneer je een film of tv-show selecteert om te streamen, zal de add-on bronnen (of links) zoeken waaruit de content kan worden gestreamd. Als je Real-Debrid hebt geïntegreerd en geactiveerd, zul je merken dat er naast de standaardlinks ook “premium” links van Real-Debrid worden weergegeven. Deze links zijn meestal betrouwbaarder, sneller en van hogere kwaliteit.

   Wanneer je Real-Debrid hebt gekoppeld, krijgen de premium links meestal voorrang. Dit betekent dat ze bovenaan de lijst met beschikbare streams verschijnen.

   Aangezien Real-Debrid links biedt van premium kwaliteit, zullen gebruikers waarschijnlijk minder buffering ervaren, en de streams zijn vaak van hogere kwaliteit (bijv. 1080p of 4K) vergeleken met de gratis links.

   Sommige add-ons ondersteunen ook het gebruik van torrents. In plaats van de gebruiker te verbinden met een peer-to-peer netwerk (wat risico’s kan inhouden), downloadt Real-Debrid de torrent voor je naar hun eigen servers en biedt vervolgens een directe link om te streamen. Dit is zowel sneller als veiliger voor de gebruiker.

 1. Goede dag,
  Voorheen deed ik mijn betaling voor een RapidGator Premium-Account via IDEAL . Maar dat lukt heelaas niet meer. Kan ik gebruik maken van Real Debrid en zo ja kan u mij uitleggen hoe dat werkt?
  Alvast bedankt voor uw antwoord.
  Vriendelijke groet, John

  1. Paysafecard: Real-Debrid accept teert ook betalingen via Paysafecard. Paysafecard is een prepaid betaalmethode die beschikbaar is in veel landen. Je kunt betalen voor Real-Debrid met behulp van de code op je Paysafecard.
   Die kan je bijna overal in Nederland kopen.

Heb je een dringende vraag? Wacht niet langer! Stuur nu direct een WhatsApp-bericht naar +31630338229. Ik sta klaar om je te helpen en antwoord meestal binnen 10 minuten. Of het nu om advies gaat of een snelle oplossing, ik ben hier om je te ondersteunen. Laat je vraag niet onbeantwoord - stuur een bericht en krijg snel duidelijkheid!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *