Ga naar de inhoud
Deel nu en maak het verschil!

Real Debrid is een multihoster die gebruikers toegang biedt tot premium download- en streamingbronnen. Dit platform is bedoeld om de download- en streamingervaring te verbeteren door hogere snelheden en toegang tot exclusieve servers.

Vooral voor mensen die regelmatig grote bestanden downloaden of veel streamen, kan Real Debrid een waardevolle service zijn.

Het betaalproces via iDEAL bij Real Debrid in 2024 zou als volgt moeten werken:

 1. Account Aanmaken of Inloggen: Eerst moet je een account aanmaken bij Real Debrid of inloggen als je al een account hebt.
 2. Account Aanmaken op 24instant: Ga naar de website van 24instant en maak een gratis account aan. Dit is nodig om het aankoopproces te voltooien en je voucher te ontvangen.
 3. Voucher Kiezen en Kopen: Zoek op 24instant naar de Real Debrid-voucher die je wilt aanschaffen. Zorg ervoor dat je de juiste waarde en duur van de voucher kiest die overeenkomt met je behoeften.
 4. Betaling via iDEAL: Tijdens het afrekenen kies je iDEAL als betaalmethode. Volg de stappen om de betaling via je bank te voltooien.
 5. Voucher Ontvangen via E-mail: Na de betaling ontvang je een e-mail van 24instant met de vouchercode. Bewaar deze code goed, want deze heb je nodig voor de volgende stap.
 6. Real Debrid Account Valideren: Ga nu naar de Real Debrid website en log in op je account. Zoek naar de optie om een voucher te valideren en voer de code in die je via e-mail hebt ontvangen.
 7. Abonnement Activeren: Na het valideren van de voucher wordt je abonnement geactiveerd of verlengd, afhankelijk van je huidige accountstatus.
 8. Door deze stappen te volgen, kun je via 24instant en iDEAL een Real Debrid-abonnement aanschaffen, wat een handige optie is voor gebruikers die liever niet direct op de Real Debrid-website betalen.

Real Debrid is een premium linkgenerator en een multihoster die de toegang tot verschillende filehosters centraliseert en optimaliseert. Het biedt gebruikers verbeterde download- en streamingdiensten door toegang te geven tot premium servers.

Wat is Real Debrid?

Real Debrid is vooral handig voor mensen die veel video’s streamen met Stremio en Kodi.

Hier is een overzicht:

 1. Hogere Downloadsnelheden: Real Debrid biedt toegang tot snellere downloadsnelheden vergeleken met gratis opties op filehosting sites.
 2. Brede Compatibiliteit: Het is compatibel met veel populaire download- en streamingapplicaties en -diensten, wat het gebruiksgemak verhoogt.
 3. Minder Beperkingen: Gebruikers van Real Debrid ervaren minder downloadbeperkingen, zoals wachttijden of beperkte bandbreedte.
 4. Streaming in Hogere Kwaliteit: Het biedt ook de mogelijkheid om video’s in hogere kwaliteit te streamen, vaak zonder buffering.
 5. Eén Account voor Meerdere Hosts: In plaats van afzonderlijke accounts en abonnementen te hebben voor verschillende filehosters, biedt Real Debrid toegang tot meerdere hosts via één account.

Real Debrid is vooral nuttig voor gebruikers die regelmatig grote bestanden downloaden of die een verbeterde streamingervaring willen zonder de beperkingen van gratis hostingdiensten. Het is een betaalde dienst, waarbij gebruikers een abonnement moeten afsluiten om toegang te krijgen tot de premium functies.

Wat is Real Debrid?

Real Debrid werkt als een premium linkgenerator en multihoster die de download- en streamingervaring voor gebruikers verbetert. Hier is een uitleg over hoe het werkt:

 1. Account aanmaken: Om Real Debrid te gebruiken, moet je eerst een account aanmaken op hun website. Dit omvat het kiezen van een abonnement en het aanmaken van een gebruikersprofiel.
 2. Link genereren: Wanneer je een bestand wilt downloaden van een ondersteunde filehosting- of streamingdienst, kopieer je de normale downloadlink van dat bestand.
 3. Real Debrid gebruiken: Ga naar Real Debrid en plak de gekopieerde link in de daarvoor bestemde ruimte. Real Debrid genereert dan een nieuwe link, die een directe en snelle verbinding met het bestand biedt.
 4. Downloaden via Real Debrid: Gebruik de gegenereerde link om het bestand te downloaden. Dankzij Real Debrid zal de download over het algemeen sneller zijn en minder beperkingen hebben dan een normale gratis download.
 5. Streaming: Voor streamingdiensten werkt het vergelijkbaar. Plak de link van de video die je wilt bekijken in Real Debrid, en het zal een verbeterde link genereren voor een snellere en hogere kwaliteit streamingervaring.
 6. Compatibiliteit met Apps: Real Debrid is ook compatibel met diverse download- en streaming-applicaties. Je kunt de gegevens van je Real Debrid-account in deze apps invoeren om direct toegang te krijgen tot snelle downloads en streaming.

In essentie fungeert Real Debrid als een tussenpersoon die toegang biedt tot snellere en meer efficiënte download- en streamingopties, door de beperkingen van gratis accounts op verschillende hostingdiensten te omzeilen.

Het is belangrijk te benadrukken dat gebruikers van Real Debrid zich moeten houden aan de wetgeving omtrent auteursrecht en alleen legale inhoud moeten downloaden en streamen.

Wat zijn de voordelen van Real Debrid

RealDebrid is om verschillende redenen handig, vooral voor gebruikers die regelmatig online content downloaden of streamen. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen:

 1. Verhoogde Download Snelheid: RealDebrid biedt toegang tot premium servers, waardoor downloads aanzienlijk sneller kunnen zijn dan bij gratis hostingdiensten.
 2. Toegang tot Meerdere Hosts: Met één Real Debrid-account kun je toegang krijgen tot bestanden van verschillende filehosters zonder voor elk een apart abonnement te hoeven nemen.
 3. Verbeterde Streaming Kwaliteit: Voor streaming biedt RealDebrid de mogelijkheid om video’s in hogere resolutie en met minder buffering te bekijken.
 4. Minder Wachttijden en Advertenties: Gratis download- en streamingdiensten komen vaak met wachttijden, advertenties en andere beperkingen. Real Debrid minimaliseert of elimineert deze obstakels.
 5. Compatibiliteit met Download Managers en Media Centers: Real Debrid kan geïntegreerd worden met diverse downloadmanagers en media centers, zoals Kodi, wat het gebruiksgemak verhoogt.
 6. Kostenefficiëntie: In plaats van meerdere abonnementen op verschillende filehosting sites, biedt Real Debrid een alles-in-één oplossing tegen een relatief lage prijs.
 7. Veiliger Downloaden: Door te downloaden via Real Debrid, vermijd je potentieel onveilige advertenties en pop-ups die vaak voorkomen op gratis downloadsites.

RealDebrid is vooral nuttig voor gebruikers die een soepelere, snellere en meer geïntegreerde ervaring willen bij het downloaden en streamen van online content. Het is echter belangrijk om te benadrukken dat het gebruik van RealDebrid in overeenstemming moet zijn met lokale wetten en de richtlijnen voor auteursrecht.


Om Real-Debrid te activeren binnen Kodi met behulp van URLResolver, volg je de onderstaande stappen. URLResolver is een belangrijk script dat gebruikt wordt door veel Kodi add-ons om videocontent van het internet te halen.

Door Real-Debrid te integreren met URLResolver, krijg je toegang tot een veel breder scala aan high-speed en hoge kwaliteit streaming links.

 1. Zorg ervoor dat URLResolver is Geïnstalleerd:
 2. Normaal gesproken wordt URLResolver automatisch geïnstalleerd met Kodi add-ons die er gebruik van maken. Controleer of het al geïnstalleerd is in het systeemgedeelte van Kodi.
 3. Real-Debrid Account Aanmaken:
 4. Als je nog geen Debrid-account hebt, maak er dan een aan op de Real Debrid-website en kies een abonnement.
 5. URLResolver Configureren:
  • Ga in Kodi naar ‘Instellingen’ (het tandwielpictogram).
  • Selecteer ‘Systeeminstellingen’ en verander de modus in ‘Expert’ of ‘Geavanceerd’ als dat nog niet het geval is.
  • Ga naar het gedeelte ‘Add-ons’ en selecteer ‘Beheer afhankelijkheden’.
  • Zoek naar URLResolver in de lijst en open het.
  • Kies ‘Configureren’.
 6. Real Debrid Autoriseren:
  • In de URLResolver-instellingen, navigeer je naar het tabblad ‘Universal Resolvers’.
  • Scroll naar beneden tot je Real Debrid vindt en verander de prioriteit naar 90 (dit zorgt ervoor dat Real Debrid-links voorrang krijgen).
  • Selecteer ‘(Re)Authorize My Account’. Kodi zal nu een code genereren.
 7. Activeer Real Debrid met de Code:
  • Ga naar de Real Debrid-activeringspagina (real-debrid.com/device) op een webbrowser.
  • Voer de code in die Kodi heeft gegeven en bevestig.
  • Je Real Debrid-account is nu gekoppeld aan URLResolver in Kodi.
 8. Gebruik Real Debrid:
  • Herstart Kodi om de wijzigingen door te voeren.
  • Als je nu een add-on gebruikt die URLResolver ondersteunt, zul je toegang hebben tot Real Debrid-links, die je herkent aan de vermelding van Real Debrid in de linknaam.

Door deze stappen te volgen, activeer je Debrid succesvol binnen Kodi via URLResolver. Dit zal resulteren in toegang tot meer streaming bronnen, snellere laadtijden en hogere kwaliteit videocontent.

Real-Debrid & Premiumize autoriseren in Kodi

Real-Debrid Resetten:

 1. Ga naar de Real Debrid-website en log in op je account.
 2. Klik op “Mijn autorisatie” in het menu aan de linkerkant.
 3. Klik op “Ontkoppelen” om de autorisatie te verwijderen.
 4. Ga naar Kodi en open de add-on waarvoor je Real Debrid wilt resetten.
 5. Klik op “Instellingen” in de add-on en zoek naar de optie “Real Debrid”.
 6. Klik op “Herstellen” om Real Debrid opnieuw te autoriseren. Volg de stappen om de autorisatiecode te verkrijgen en voer deze in de add-on in om de autorisatie te voltooien.

Opmerking: Zorg ervoor dat je Kodi up-to-date is en de laatste versie van de add-on gebruikt voor de beste ervaring met Real Debrid.

Geniet van moeiteloos streamen met Real Debrid in Kodi! Authorizing Real Debrid & Premiumize in Kodi

Real-Debrid zorgt ervoor dat alle server IP-adressen standaard zijn geblokkeerd om misbruik te voorkomen. Dit betekent dat VPN-services, die servers gebruiken, beïnvloed kunnen worden door deze beperkingen. Maar geen zorgen!

Als je nog geen VPN hebt en er één wilt gebruiken, raad ik je aan om een “coöperatieve VPN” te kiezen. Deze aanbieders werken samen met ons en geven hun IP-adressen door, zodat wij ze op onze whitelist kunnen zetten, zonder dat jij iets hoeft te doen.

Hoe weet je of je VPN IP-adres geblokkeerd is op Real-Debrid?

 • Bezoek deze pagina zodra je via je VPN verbonden bent: Bron: https://real-debrid.com/vpn
 • Als je een rood bericht ziet met “Je ISP of VPN IP-adres is momenteel geblokkeerd op onze site…”, betekent dit dat je VPN IP-adres geblokkeerd is. Neem in dat geval contact met ons op.
 • Krijg je de foutmelding “ip_not_allowed_X.X.X.X” wanneer je een link vrijgeeft? Dan is je VPN IP-adres ook geblokkeerd. Neem ook dan contact met ze op.
Overzicht van Coöperatieve VPN's voor Real-Debrid
 1. NordVPN – Bekend om zijn geavanceerde beveiligingsfuncties en grote netwerk. We hebben hiervoor een te gekke Deal gevonden. ✅ Die kan je hier bekijken!
 2. Surfshark – Nieuwer in de markt, maar snel populair vanwege de goede prijs-kwaliteitverhouding. Dit is mijn 2de optie ✅ Aanbieding Bekijken
 3. BulletVPN – Biedt snelle verbindingssnelheden en sterke privacybescherming.
 4. Cloudflare Warp – Bekend om zijn innovatieve technologie die zowel veiligheid als snelheid verbetert.
 5. CyberGhost – Groot servernetwerk en sterke nadruk op gebruikersprivacy.
 6. Digibit VPN – Gericht op maximale veiligheid en anonimiteit online.
 7. ExpressVPN – Hoog aangeschreven om zijn snelle snelheden en betrouwbare verbindingen.
 8. Google One – Van Google, bekend om zijn integratie met andere Google-diensten.
 9. Goose VPN – Gebruiksvriendelijk, ideaal voor beginners in VPN-gebruik.
 10. Hidden Router VPN – Biedt krachtige VPN-functionaliteit met een focus op thuisnetwerken.
 11. HotspotShield – Populair vanwege zijn gebruiksgemak en goede snelheden.
 12. IPVanish – Sterke beveiligingsfuncties met een grote serverselectie.
 13. LibertyShield – Speciaal ontworpen voor het omzeilen van geografische beperkingen.
 14. MonsterVPN – Nieuwkomer met een focus op privacy en beveiliging.
 15. Mullvad – Zeer privacybewust, met een eenvoudig en transparant beleid.
 16. nVPN – Biedt sterke anonimiteitsopties en eenvoudige setup.
 17. Perfect Privacy – Legt de nadruk op privacy en biedt multi-hop VPN-connectiviteit.
 18. Private Internet Access – Grote gebruikersbasis, bekend om zijn flexibiliteit en snelheid.
 19. ProtonVPN – Ontwikkeld door wetenschappers en ingenieurs voor maximale veiligheid.
 20. PureVPN – Biedt een breed scala aan functies met goede prestaties.
 21. Seed4.Me VPN – Klein maar betrouwbaar, met een focus op eenvoud.
 22. StrongVPN – Lange geschiedenis in de VPN-markt, bekend om zijn betrouwbaarheid.
 23. TorGuard – Speciaal ontworpen voor torrentgebruikers.
 24. Trust.Zone VPN – Een eenvoudige, effectieve service gericht op privacy.
 25. Unblockr – Ideaal voor het deblokkeren van geografisch beperkte inhoud.
 26. VPN Secure – Biedt een balans tussen beveiliging en snelheid.
 27. VPN Unlimited – Onbeperkte bandbreedte en goede ondersteuning.
 28. VPN.ac – Kleine, maar toegewijde service met sterke encryptie.
 29. Witopia – Ouder bedrijf in de VPN-markt, bekend om zijn klantenservice.

Om te betalen voor Real-Debrid, zijn er verschillende betaalmethoden beschikbaar, waaronder creditcards, PayPal, Bitcoin en andere cryptocurrencies.

Er zijn verschillende manieren om te betalen voor Real Debrid. Hieronder vind je een overzicht van de meest populaire betalingsmethoden:

 • PayPal: Real-Debrid accepteert betalingen via PayPal. Als je een PayPal-account hebt, kun je gemakkelijk betalen voor Real-Debrid met je PayPal-saldo of via je gekoppelde bankrekening.
 • Creditcard: Real-Debrid accepteert ook betalingen via creditcard. Je kunt betalen met Visa, Mastercard of American Express.
 • Bitcoin: Real-Debrid accepteert betalingen via Bitcoin. Als je Bitcoin hebt, kun je betalen voor Real-Debrid met behulp van de gegeven Bitcoin-adressen.
 • Paysafecard: Real-Debrid accept teert ook betalingen via Paysafecard. Paysafecard is een prepaid betaalmethode die beschikbaar is in veel landen. Je kunt betalen voor Real-Debrid met behulp van de code op je Paysafecard.

Real-Debrid biedt verschillende betaalabonnementen voor gebruikers. De kosten van een Real-Debrid account zijn afhankelijk van de duur van het abonnement dat je kiest. Hieronder staan de huidige prijzen (in euro’s) voor de abonnementen:

Hoeveel kost Real Debrid

Via de Real-Debrid website:

 • 15 dagen: € 3
 • 30 dagen: € 4
 • 90 dagen: € 9
 • 180 dagen: € 16

Via de 24instant website:

 • 7 dagen: € 2
 • 15 dagen: € 3.70
 • 30 dagen: € 4.80
 • 90 dagen: € 10
 • 180 dagen: € 17
 • 360 dagen: € 31

Naast deze abonnementen biedt Real-Debrid ook speciale kortingen tijdens vakanties of andere promoties. Real-Debrid accepteert verschillende betalingsmethoden, zoals creditcards, PayPal en Bitcoin. Na betaling wordt je Real-Debrid-account onmiddellijk geactiveerd.

Er zijn verschillende belangrijke verschillen tussen een gratis en betaald Real-Debrid-account:

 1. Beperkingen in downloadsnelheid: Met een gratis account is de downloadsnelheid beperkt, terwijl een betaald account hogere downloadsnelheden biedt.
 2. Beperkingen in downloads: Met een gratis account zijn er beperkingen op het aantal downloads per dag en de grootte van de bestanden die kunnen worden gedownload, terwijl een betaald account deze beperkingen opheft.
 3. Beperkte toegang tot hosters: Met een gratis account heb je beperkte toegang tot filehosters en kanalen, terwijl een betaald account toegang geeft tot alle beschikbare hosters.
 4. Advertenties: Met een gratis account worden er advertenties weergegeven tijdens het downloaden of streamen van inhoud, terwijl een betaald account geen advertenties bevat.
 5. Ondersteuning: Met een gratis account is er beperkte ondersteuning beschikbaar, terwijl een betaald account prioriteitsondersteuning biedt via e-mail.

Over het algemeen biedt een betaald Real-Debrid-account een betere gebruikerservaring en meer functies dan een gratis account.

Wat is de maximale downloadsnelheid die ik kan verwachten bij gebruik van Real-Debrid

De maximale downloadsnelheid die je kunt verwachten bij gebruik van Real-Debrid is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de kwaliteit van de internetverbinding, de snelheid van de server waarmee je verbinding maakt en de belasting op de server op dat moment.

Over het algemeen staat Real-Debrid bekend om het bieden van hogere downloadsnelheden in vergelijking met het downloaden zonder het platform te gebruiken.

Volgens de website van Real-Debrid kan de downloadsnelheid variëren van enkele honderden kilobits per seconde tot meer dan 100 megabits per seconde, afhankelijk van de omstandigheden.

In sommige gevallen kan de downloadsnelheid nog hoger zijn, tot wel 300 megabits per seconde.

Het is belangrijk om op te merken dat de maximale downloadsnelheid die je kunt bereiken ook afhankelijk is van de kwaliteit van het bestand en de snelheid van de hoster server waarmee je verbinding maakt.

Privacy bescherming Real Debrid

Real-Debrid doet zijn best om de privacy van gebruikers te beschermen en heeft verschillende beveiligingsmaatregelen genomen om de privacy en veiligheid van gebruikers te waarborgen.

Real-Debrid biedt bijvoorbeeld een SSL-verbinding voor alle gegevens die worden verzonden tussen de gebruiker en de servers van Real-Debrid, wat betekent dat alle gegevens versleuteld zijn en niet door derden kunnen worden bekeken.

Discussie: https://www.reddit.com/r/Addons4Kodi/comments/czstiq/realdebrid_or_premiumize_without_a_vpn_bad_idea/

Real-Debrid biedt ook de mogelijkheid om gebruik te maken van VPN-verbindingen voor extra privacy.

Opvallend is dat sommige websites, geleid door wat je zou kunnen noemen ‘moderne visverkopers’, stellig beweren dat Real Debrid uitgebreide logs bijhoudt van gebruikersactiviteiten, inclusief gevoelige en mogelijk illegale content.

Deze websites adviseren sterk het gebruik van een VPN bij het gebruik van Real Debrid, met de suggestie dat dit vooral nodig is voor zeer controversiële en illegale activiteiten zoals het bekijken van kinderporno.

Deze claims roepen enkele kritische vragen op.

 • Heeft deze website eigenaar betrouwbaar bewijs om zijn stellingen te ondersteunen?
 • Zijn er gedocumenteerde gevallen van Real Debrid-gebruikers die in problemen zijn gekomen door het niet gebruiken van een VPN?
 • Echte bewijzen zijn essentieel om dergelijke sterke beweringen te rechtvaardigen.
Real debrid data logging

Het is ook belangrijk te beseffen dat, hoewel de website eigenaar misschien luidkeels zijn waren aanprijst, het logbeleid van Real Debrid waarschijnlijk is ontworpen om misbruik en illegale activiteiten aan te pakken.

Het bekijken van kinderporno is niet alleen illegaal, maar ook moreel verwerpelijk, en diensten zoals Real Debrid hebben de verantwoordelijkheid om dergelijk misbruik tegen te gaan.

Hoewel een VPN inderdaad een extra laag van privacy kan bieden, is het belangrijk om dit niet te zien als een manier om onwettige activiteiten te rechtvaardigen. Gebruikers dienen zich altijd bewust te zijn van de wetten en ethische normen die gelden voor hun online gedrag, of ze nu een VPN gebruiken of niet.

Kan ik Real-Debrid op meerdere apparaten gebruiken?

Ja, je kunt Real Debrid op meerdere apparaten gebruiken.

Je kunt bijvoorbeeld Real-Debrid op zowel je laptop als je streaming-apparaat gebruiken.

Let op: je kunt slechts één IP-adres tegelijkertijd gebruiken voor het downloaden van bestanden met Real-Debrid.

Is Real-Debrid veilig?

Ja, Real Debrid is veilig om te gebruiken.

Het bedrijf versleutelt alle communicatie tussen jouw computer en hun servers, waardoor je gegevens veilig blijven.

Bovendien biedt Real-Debrid geen illegale inhoud aan en moedigt het bedrijf gebruikers niet aan om illegale inhoud te downloaden.

Kan ik mijn Real-Debrid abonnement op elk moment opzeggen?

Ja, je kunt je Real-Debrid abonnement op elk moment opzeggen.

Als je bijvoorbeeld een abonnement voor 30 dagen hebt gekocht en het na 15 dagen wilt annuleren, kun je het resterende bedrag terugkrijgen.

Is Real-Debrid legaal?

Ja, Real-Debrid is legaal. Het platform zelf schendt geen auteursrechten of andere wetten.

Het is echter belangrijk om op te merken dat sommige van de inhoud die beschikbaar is via Real-Debrid mogelijk niet legaal is om te downloaden of te streamen.

Het is dus belangrijk om alleen inhoud te bekijken of downloaden waarvoor je toestemming hebt.

Hoe lang duurt het voordat mijn Real-Debrid-account wordt geactiveerd na betaling?

Het activeren van een Real-Debrid-account na betaling gebeurt onmiddellijk.

Zodra de betaling is verwerkt, wordt je account automatisch geactiveerd en kun je beginnen met het gebruiken van de diensten van Real-Debrid.

Er is geen wachttijd of vertraging nodig om het account te activeren.

Als je na betaling geen toegang hebt tot je account, is het raadzaam om contact op te nemen met de klantenservice van Real-Debrid voor hulp en ondersteuning.

Is Real-Debrid beschikbaar in alle landen?

Ja, Real-Debrid is beschikbaar in alle landen.

Het platform is wereldwijd toegankelijk en er zijn geen beperkingen op basis van locatie.

Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding en een compatibel apparaat om toegang te krijgen tot de diensten van Real-Debrid.

Het is echter belangrijk om op te merken dat sommige inhoud die beschikbaar is via Real-Debrid mogelijk niet beschikbaar is in alle landen vanwege regionale beperkingen of auteursrechtenkwesties.

Het is belangrijk om je aan de wetten en regelgevingen van jouw land te houden bij het gebruik van Real-Debrid en de inhoud die via het platform wordt aangeboden.

15 reacties op “Wat doet Real Debrid en Hoe betaal ik via ideal in 2024”

 1. Hoe zit het met Nederlandstalige content? Heb 2 jonge kinderen die graag Nederlandstalige films of series kijken. Hoe kan ik deze het beste vinden? Is dat überhaupt mogelijk?

 2. Ik probeer een wachtwoord aan te vragen via instant 24 voor kopen van voucher .
  Dit is er na enkele minuten ,
  Als ik wachtwoord gebruikt lukt het niet.
  Dit geeft een storing aan autorisatie problemen
  Is dit op te lossen?

 3. Goede dag,
  Voorheen deed ik mijn betaling voor een RapidGator Premium-Account via IDEAL . Maar dat lukt heelaas niet meer. Kan ik gebruik maken van Real Debrid en zo ja kan u mij uitleggen hoe dat werkt?
  Alvast bedankt voor uw antwoord.
  Vriendelijke groet, John

  1. Paysafecard: Real-Debrid accept teert ook betalingen via Paysafecard. Paysafecard is een prepaid betaalmethode die beschikbaar is in veel landen. Je kunt betalen voor Real-Debrid met behulp van de code op je Paysafecard.
   Die kan je bijna overal in Nederland kopen.

  1. Real Debrid is een dienst die wordt gebruikt om de downloadsnelheid en toegang tot premium inhoud van verschillende file-hosting websites te verbeteren. D
   eze service ondersteunt echter geen nieuwsgroepen.

   Real-Debrid is een zogenaamde “premium link generator.” Dit betekent dat het diensten aanbiedt die directe downloads mogelijk maken van verschillende file-hosting websites zonder wachttijden of beperkingen, vaak met hogere snelheden dan je zou krijgen met een gratis account bij die hostingdiensten. Daarnaast biedt Real-Debrid ook ondersteuning voor het omzetten van torrent-links in directe downloadlinks.

   Wanneer Real-Debrid wordt toegepast op streamingdiensten, vooral Kodi-add-ons, werkt het als volgt:

   Real-Debrid moet worden geïntegreerd met de streaming add-on die je gebruikt, zoals de vele beschikbare add-ons in Kodi. Veel van deze add-ons hebben een sectie in hun instellingen specifiek voor het koppelen met Real-Debrid.

   Wanneer je een film of tv-show selecteert om te streamen, zal de add-on bronnen (of links) zoeken waaruit de content kan worden gestreamd. Als je Real-Debrid hebt geïntegreerd en geactiveerd, zul je merken dat er naast de standaardlinks ook “premium” links van Real-Debrid worden weergegeven. Deze links zijn meestal betrouwbaarder, sneller en van hogere kwaliteit.

   Wanneer je Real-Debrid hebt gekoppeld, krijgen de premium links meestal voorrang. Dit betekent dat ze bovenaan de lijst met beschikbare streams verschijnen.

   Aangezien Real-Debrid links biedt van premium kwaliteit, zullen gebruikers waarschijnlijk minder buffering ervaren, en de streams zijn vaak van hogere kwaliteit (bijv. 1080p of 4K) vergeleken met de gratis links.

   Sommige add-ons ondersteunen ook het gebruik van torrents. In plaats van de gebruiker te verbinden met een peer-to-peer netwerk (wat risico’s kan inhouden), downloadt Real-Debrid de torrent voor je naar hun eigen servers en biedt vervolgens een directe link om te streamen. Dit is zowel sneller als veiliger voor de gebruiker.

  Heb je gedachten of ervaringen die je wilt delen? Laat hieronder een reactie achter!

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *