Ga naar de inhoud
Deel nu en maak het verschil!

Netflix onthult deze december een indrukwekkend aanbod aan nieuwe films en series, met sterrencasts en intrigerende plots die kijkers gegarandeerd aan hun schermen zullen kluisteren.

Volg ons op Twitter!

May December: Natalie Portman

Film: May December

Netflix heeft een nieuwe film onthuld met de titel “May December”, die op 1 december in première is gegaan.

Deze film, geregisseerd door Todd Haynes, brengt twee van Hollywoods meest getalenteerde en bekroonde actrices samen: Natalie Portman en Julianne Moore.

In “May December” speelt Natalie Portman de rol van Elizabeth, een televisiester die zich voorbereidt om Gracie te spelen, een personage vertolkt door Julianne Moore.

Gracie was de helft van een beruchte tabloid-relatie, die nu deel uitmaakt van een ver verleden.

De film verkent de complexe dynamiek tussen deze twee sterke vrouwelijke personages, waarbij de uitdagingen en de diepte van hun respectievelijke ervaringen op een meeslepende manier worden weergegeven.

Family Switch: Jennifer Garner

Film: Family Switch

De familiekomedie “Family Switch” die op 30 november 2023 op Netflix in première ging, is een film waarin de personages van Jennifer Garner en Ed Helms van lichaam wisselen.

De film is geregisseerd door McG en geschreven door Victoria Strouse en Adam Sztykiel. Het verhaal draait om de familie Walker, die na een ontmoeting met een astrologische lezer ontwaakt in elkaars lichamen.

Deze ongelegen lichaamswisseling vindt plaats in een “Freaky Friday”-stijl, veroorzaakt door een bezoek aan een astrologisch observatorium

Squid Game: The Challenge

Film: Squid Game

Na het wereldwijde succes van de originele serie ‘Squid Game’, bracht Netflix op 22 november ‘Squid Game: The Challenge’ uit. Deze real-life adaptatie van de serie zet deelnemers tegen elkaar in een strijd om een enorme geldprijs, zonder de dodelijke consequenties van de fictieve versie.

The Crown: Seizoen Finale

Series: The Crown seizoen 6

Fans van de koninklijke familie kunnen genieten van het eerste deel van het laatste seizoen van ‘The Crown’, nu beschikbaar op Netflix. Dit seizoen concentreert zich op de relatie tussen Koningin Elizabeth II en Prinses Diana, en belooft een boeiend inzicht te geven in de laatste jaren van hun complexe verhouding.

The Killer: Michael Fassbender

Film: The Killer

De actiethriller “The Killer”, die op 12 november 2023 door Netflix werd gelanceerd, is een meeslepende film geregisseerd door David Fincher en geschreven door Andrew Kevin Walker.

De film is gebaseerd op de Franse stripreeks “The Killer” van Alexis “Matz” Nolent, met illustraties van Luc Jacamon. Michael Fassbender speelt de hoofdrol als The Killer, een vakkundige huurmoordenaar, met Tilda Swinton, Arliss Howard, Charles Parnell, Kerry O’Malley, Sala Baker, en Sophie Charlotte in ondersteunende rollen.

De ontwikkeling van deze grafische romanadaptatie begon in 2007 bij Paramount Pictures en Plan B Entertainment. David Fincher was vanaf het begin betrokken als regisseur.

In 2021 verplaatste Fincher het project naar Netflix, waar Andrew Kevin Walker Alessandro Camon als schrijver verving.

Het verhaal volgt The Killer, die na een mislukte aanslag een internationale wraakactie begint. Het plot ontvouwt zich in meerdere locaties, beginnend in Parijs, waar The Killer een hotelkamer in de gaten houdt met het plan om een doelwit te vermoorden met een sluipschuttersgeweer.

Na een fatale vergissing moet hij uitwijken en belandt hij uiteindelijk in de Verenigde Staten onder een van zijn vele valse identiteiten.

De cast van “The Killer” bevat naast Fassbender en Swinton, onder andere Arliss Howard als Claybourne, Kerry O’Malley als Dolores, en Sophie Charlotte als Magdala, de vriendin van The Killer

Trending: Top 5 Onmisbare TV Series: Welke Moet Je Absoluut Gezien Hebben?

0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties