Ga naar de inhoud
Deel nu en maak het verschil!

Hey Kodi-liefhebbers! Ben je op zoek naar de ultieme streamingervaring op Kodi, maar weet je niet welke addon je moet kiezen?

Geen zorgen, want ik heb jouw hulp nodig! In dit artikel ga ik de top 10 meest gebruikte Kodi addons van Feb 2024 bespreken, en ik wil graag weten welke jij het meest gebruikt en waarom.

Jouw input is essentieel bij het bepalen van de beste Kodi addon, dus laat van je horen!

De top 10 meest gebruikte Kodi addons

Welke van deze 10 Kodi addons gebruik jij het meest

Hier is de lijst van de 10 meest gebruikte Kodi-addons van februari 2024:

 1. The Crew The Crew is een populaire addon die een breed scala aan content biedt, waaronder films, tv-shows, live tv, sport en meer. Met een gebruiksvriendelijke interface en regelmatige updates, is het een favoriet onder Kodi-gebruikers.
 2. Magic Dragon Magic Dragon is een allround addon die een enorme bibliotheek van films, tv-shows, documentaires, sport en live tv-streams biedt. Het staat bekend om zijn betrouwbare streams en regelmatige updates van content.
 3. Seren Seren is een premium addon die zich richt op het leveren van hoge kwaliteit streams met minimale buffering. Het integreert naadloos met premium diensten zoals Real-Debrid en Premiumize voor een optimale kijkervaring.
 4. Pluto TV Pluto TV is een addon waarmee je gratis live tv-kanalen kunt streamen. Het biedt een diverse selectie van nieuws, entertainment, sport en meer, allemaal gratis en legaal te bekijken.
 5. Samsung Plus TV Samsung Plus TV is een addon die speciaal is ontwikkeld voor Samsung Smart TV’s. Het biedt een scala aan content, waaronder films, tv-shows, nieuws en meer, rechtstreeks op je Samsung Smart TV.
 6. Scrubs TV Scrubs TV is een addon die een grote verzameling van tv-shows en films aanbiedt, inclusief de nieuwste releases en klassiekers. Het heeft een eenvoudige interface en is gemakkelijk te navigeren.
 7. Plex Live Plex Live is een addon waarmee je live tv kunt streamen via je Plex Media Server. Het integreert naadloos met je bestaande Plex-bibliotheek en biedt een breed scala aan kanalen om uit te kiezen.
 8. Shadow Shadow is een addon die zich richt op het leveren van high-definition streams van films, tv-shows en live tv. Het heeft een intuïtieve interface en biedt regelmatig updates van nieuwe content.
 9. Retrospect Retrospect is een addon die teruggaat naar de klassiekers, met een verzameling van oudere films, tv-shows en documentaires. Het is perfect voor liefhebbers van retro-entertainment.
 10. MP3 Streams (The Crew Repo): MP3 Streams is een addon die zich richt op het streamen van muziektracks en -albums van verschillende genres. Het biedt een eenvoudige interface en een uitgebreide bibliotheek van nummers om uit te kiezen.

Deze addons bieden een breed scala aan content en functionaliteiten, waardoor Kodi-gebruikers een gevarieerde en boeiende streamingervaring krijgen.

Welke van deze addons gebruik jij het meest? Laat het ons weten in de reacties hieronder!

Real Debrid compatibiliteitstabel

Kodi AddonReal Debrid Ondersteuning
The CrewJa
Magic DragonJa
SerenJa
Pluto TVNee
Samsung Plus TVNee
Scrubs TVJa
Plex LiveNee
ShadowJa
RetrospectNee
MP3 StreamsNee

Met deze tabel kunnen kan je snel zien welke addons compatibel zijn met Real Debrid voor een verbeterde streamingervaring.

Welke addons ga jij met Real Debrid gebruiken? Laat het ons weten in de reacties!

Op zoek naar nieuwe repos? Zo vind je ze:

Als je op zoek bent naar nieuwe repositories om je Kodi-ervaring uit te breiden, kun je vaak gerelateerde repositories vinden in de addon-depot van een reeds geactiveerde repository.

Dit is een handige manier om meer repositories te ontdekken en deze te installeren voor extra content en functionaliteit.

Stel dat je al de The Crew repository hebt geactiveerd en je wilt meer repositories vinden. Volg deze eenvoudige stappen:

 1. Navigeer naar Instellingen: Ga naar het startscherm van Kodi en selecteer “Instellingen” in het menu.
 2. Ga naar Addons: Klik op “Addons” in het instellingenmenu.
 3. Installeer van Repository: Selecteer de optie “Installeer van Repository”.
 4. Selecteer The Crew Repository: Zoek en selecteer “The Crew Repository” uit de lijst met beschikbare repositories.
 5. Addon Depot: Binnen The Crew Repository, zoek en selecteer de optie “Addon Depot”.
 6. Verken gerelateerde repos: Hier vind je een lijst met andere repositories die gerelateerd zijn aan The Crew. Blader door de lijst en ontdek nieuwe repos die je kunt installeren en gebruiken.

Door deze methode te gebruiken, kun je met een beetje geluk nieuwe repositories ontdekken die passen bij jouw Kodi-behoeften en interesses.

Vergeet niet om regelmatig te controleren op updates en nieuwe addons in deze repos om je Kodi-ervaring fris en spannend te houden!

TIP: Zoek in Google naar ( Kodi Trending). Hiermee zal je websites vinden die meerdere repos delen.

Benieuwd welke van deze 10 Kodi-addons jouw favoriet is?

Heb je zelf ervaring met Kodi-addons die je graag wilt delen? Of misschien heb je nog vragen over bepaalde addons uit onze lijst? We horen graag van je! Jouw feedback en inzichten zijn waardevol voor ons en voor andere lezers.

Neem een moment om een reactie achter te laten en deel jouw favoriete Kodi-addons, tips, of suggesties met de community.

Heb je gedachten of ervaringen die je wilt delen? Laat hieronder een reactie achter!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *