Ga naar de inhoud
Deel nu en maak het verschil!

Ben je klaar voor de nieuwste update van Kodi? Goed nieuws!

In deze blog gaan we het hebben over hoe je Kodi Versie 21 Omega kunt downloaden en installeren zonder je zorgen te hoeven maken over het verliezen van je kostbare instellingen.

Dus, leun achterover, relax en ontdek hoe je moeiteloos kunt upgraden naar de nieuwste en beste versie van Kodi!

Kodi versie 21 Omega downloaden

Kodi versie 21 Omega downloaden

Wil je Kodi 21 Omega op al je apparaten hebben? Geen probleem!

Hier is een stapsgewijze handleiding om Kodi 21 Omega te downloaden en te installeren op je computer, smartphone en tablet.

Voor je computer:

 1. Ga naar de officiële Kodi website op je browser.
 2. Klik op de downloadknop en selecteer het juiste besturingssysteem (Windows, macOS, Linux).
 3. Open het gedownloade bestand en volg de instructies om Kodi te installeren.
 4. Start Kodi en je bent klaar om te gaan!

Voor je smartphone en tablet:

 1. Ga naar de app store op je apparaat (Google Play Store voor Android, App Store voor iOS).
 2. Zoek naar “Kodi” en selecteer de officiële Kodi-app.
 3. Tik op de installatieknop en wacht tot de app is gedownload en geïnstalleerd.
 4. Zodra de installatie is voltooid, open je Kodi en geniet je van de nieuwste versie!

Volg deze eenvoudige stappen en je hebt Kodi 21 Omega binnen enkele minuten op al je apparaten!

Installatie en Behoud van instellingen

Installatie en Behoud van instellingen
Klik op JA om verder te gaan!

Maak je geen zorgen over het verliezen van al je favoriete instellingen en add-ons bij het upgraden naar Kodi 21 Omega.

Deze nieuwe versie zorgt ervoor dat al je waardevolle configuraties behouden blijven, waardoor je kostbare tijd bespaart die anders zou worden besteed aan het opnieuw instellen van alles.

Tijdens de installatie van de Kodi-setup krijg je de vraag:

“A previous installation was detected in the selected destination folder. Do you really want to overwrite it? Your settings and library data will be kept intact.”

(“Er is een eerdere installatie gedetecteerd in de geselecteerde doelmap. Wil je deze echt overschrijven? Je instellingen en bibliotheekgegevens blijven behouden.”)

Zorg ervoor dat je dezelfde map kiest als de oude Kodi-installatie om deze vraag te krijgen en geniet van een naadloze overgang naar de nieuwe versie!

Belangrijke Kodi 21 Omega Update

Belangrijke Kodi 21 Omega Update
Klik OK om verder te gaan!

In de nieuwste versie van Kodi, versie 21 Omega, zijn er enkele veranderingen aangebracht met betrekking tot de inbegrepen binair toegevoegde extensies.

Voorheen werden extensies zoals PVR, visualisaties en inputstreams standaard meegeleverd in de installer.

Echter, in deze release zijn al deze extensies verplaatst naar de Kodi-opslagplaats. Wat betekent dit voor jou? Nou, simpelweg dat je nu de extensies die je eerder hebt gebruikt, opnieuw moet installeren vanuit de repository.

Maar maak je geen zorgen – al je extensie-instellingen blijven intact en worden automatisch weer toegepast zodra je de extensie opnieuw hebt geïnstalleerd.

Dit zorgt ervoor dat je na de upgrade naar Kodi Versie 21 Omega direct weer aan de slag kunt met al je favoriete add-ons, zonder gedoe met het opnieuw instellen van je voorkeuren.

Verbeteringen in Kodi Versie 21 Omega

Verbeteringen in Kodi Versie 21 Omega
Dit zie je als je Kodi 21 opstart. Klik OK om verder te gaan.

Benieuwd naar de nieuwe functies en verbeteringen in Kodi Versie 21 Omega? Laten we eens kijken naar enkele opwindende updates die deze versie met zich meebrengt:

 1. FFmpeg 6: Kodi vertrouwt sterk op FFmpeg voor verschillende taken, en met deze release hebben veel ontwikkelaars bijgedragen aan het upgraden van het project naar de nieuwere FFmpeg-releases. Dit betekent betere prestaties en verbeterde ondersteuning voor mediaformaten.
 2. DolbyVision On-the-Fly Profile Conversion: Voor onze Android-gebruikers is er goed nieuws. Dankzij de inspanningen van quietvoid kunnen sommige minder goed ondersteunde DolbyVision-profieltypes nu worden geconverteerd naar beter ondersteunde profielen, waardoor een soepelere kijkervaring ontstaat.
 3. macOS gebruikt nu “Native” Windowing: Na jaren van ontwikkeling is Kodi nu in staat om de laatste restanten van de SDL-bibliotheek op macOS te verwijderen en native implementaties te gebruiken voor vensterweergaven. Dit betekent een betere integratie en prestaties op het macOS-platform.
 4. Een nieuw platform: webOS: Kodi kan nu ook worden uitgevoerd op LG webOS TV’s, dankzij het werk van toegewijde ontwikkelaars die enorme hoeveelheden van de webOS-mediatransporten hebben doorgelicht. Dit opent de deur naar nog meer apparaten waarop Kodi kan draaien.
 5. In-game Player Viewer: Voor gamers is er goed nieuws: in v21 is er een in-game venster toegevoegd waarmee je kunt zien welke gamepoort elk controllerspel momenteel gebruikt. Handig voor een soepele game-ervaring!

Deze update brengt ook veel “onder de motorkap” veranderingen die de stabiliteit, prestaties en veiligheid van Kodi verbeteren. Van API-wijzigingen tot updates van Kodi-afhankelijkheden, er is veel werk verricht om Kodi nog beter te maken.

Waar wacht je nog op?

Het is tijd om Kodi Versie 21 Omega te downloaden en te ervaren hoe deze geweldige nieuwe functies je kijk- en luisterervaring naar een hoger niveau tillen! Of je nu geniet van je favoriete films, series of muziek,

Kodi Versie 21 Omega staat klaar om je te verrassen met verbeterde prestaties en handige nieuwe functies. Dus aarzel niet langer en upgrade vandaag nog naar Kodi 21 Omega. Je zult er geen spijt van krijgen!

Wil je profiteren van de volledige Kodi-ervaring? Wacht dan niet langer! Ga nu naar de Kodi-opslagplaats en installeer al je favoriete add-ons.

Heb je gedachten of ervaringen die je wilt delen? Laat hieronder een reactie achter!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *