Ga naar de inhoud
Deel nu en maak het verschil!

Vandaag is een mijlpaal voor liefhebbers van media streaming, want Jellyfin Android TV onthult hun nieuwste doorbraak: Versie 0.16. Deze update is niet alleen een verbetering, maar een ware transformatie in de manier waarop we onze favoriete media ervaren.

Met verbeterde functionaliteit, gestroomlijnde stabiliteit, en een gebruikersinterface die naadloos aansluit bij de moderne kijkgewoonten, belooft Jellyfin Android TV 0.16 een aanzienlijke upgrade voor elke gebruiker.

Laten we de diepte in duiken om te ontdekken wat deze innovatieve update zo uniek maakt.

De definitieve gids voor Jellyfin | Plus Top 10 must-have plug-ins!

Deze update tilt Jellyfin’s kernfunctie, media-afspelen, naar een hoger niveau. Een compleet herschreven afspeelcode betekent snellere opstarttijden voor muziek, minder crashes en een responsievere afstandsbediening.

Een naadloze integratie met andere apparaten via media-sessies maakt het mogelijk om muziek te pauzeren of af te spelen vanaf uw smartphone of een ander apparaat.

Jellyfin onderscheidt zich als een volwaardig open-source alternatief voor Kodi, met unieke voordelen die het een topkeuze maken voor media-liefhebbers:

  • Volledige Controle en Privacy: In tegenstelling tot commerciële streamingdiensten, geeft Jellyfin gebruikers volledige controle over hun media zonder enige inbreuk op privacy.
  • Geen Verborgen Kosten: Jellyfin is volledig gratis en open-source, zonder verborgen kosten of betaalmuren.
  • Flexibele Media Management: Gebruikers kunnen hun media gemakkelijk organiseren, delen en streamen, met uitgebreide aanpassingsmogelijkheden.

Revolutionaire Muziekweergave

Een volledig herschreven afspeelcode zorgt voor een soepelere en snellere muziekervaring. Deze update brengt ook een verbeterde integratie met andere apparaten, waardoor gebruikers hun muziek op nieuwe manieren kunnen bedienen.

Vernieuwde Screensaver

Een esthetisch verbeterde screensaver met soepelere animaties en geïntegreerde muziekweergave biedt een naadloze media-ervaring, zelfs wanneer je scherm in de ruststand is.

Geoptimaliseerde Zoekfunctie

De update biedt een snellere en intuïtievere zoekervaring, waardoor gebruikers gemakkelijk kunnen navigeren in uitgebreide mediabibliotheken.

Home Media Server – Jellyfin-installatie op Raspberry Pi

Updaten naar de nieuwste versie is eenvoudig. Als je de Jellyfin-app al gebruikt, zal je apparaat automatisch de nieuwste versie installeren. Voor nieuwe gebruikers is Jellyfin beschikbaar op de volgende platforms:

Je kunt ook direct downloaden voor sideloading via Jellyfin’s officiële repository of GitHub.

Doe Mee aan de Toekomst

Jellyfin is niet alleen een app; het is een gemeenschap. Jouw feedback en ondersteuning vormen de ruggengraat van deze voortdurende ontwikkeling.

Overweeg bij te dragen aan het project, of het nu gaat om code, vertalingen of simpelweg door de app te gebruiken en feedback te geven.

Deze update van Jellyfin voor Android TV is meer dan zomaar een software-update; het is een belofte van een verbeterde, gestroomlijnde thuisentertainment-ervaring.

Probeer het nu en ervaar het verschil zelf!

Lees ook: Laatste Update: Kodi 21.0 Omega Beta 1 Nu Beschikbaar!

0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties