Ga naar de inhoud
Deel nu en maak het verschil!

Om gratis IPTV te kijken, volg deze stappen:

 1. Kodi Installatie: Kodi is een open-source mediacenter waarmee je toegang krijgt tot diverse content. Installeer Kodi op je PC, smartphone, of smart TV. Het is compatibel met Android, iOS, en zelfs Raspberry Pi.
 2. Gebruik van Addons: Kodi’s kracht ligt in zijn addons. Voor gratis IPTV zijn er specifieke addons zoals Samsung TV Plus, Plex Live, en Pluto TV.
  • Samsung TV Plus: Deze addon biedt 321 IPTV kanalen op Samsung smart TV’s, maar is ook beschikbaar via Kodi voor andere apparaten.
  • Plex Live: Met 1299 kanalen, transformeert Plex Live Kodi in een mediahub waar je live tv kunt streamen en je media beheren.
  • Pluto TV: Toegang tot 2083 IPTV kanalen met een focus op films, series en sporten.
 3. Stap-voor-Stap Installatie met SlyGuy Repository:
  • Open Kodi en ga naar ‘Bestandsbeheer’.
  • Voeg de SlyGuy Repository toe met URL: https://k.slyguy.xyz/. Probeer eerst deze, als het niet werkt, gebruik dan https://slyguy.uk/.
  • Installeer de SlyGuy Repository via ‘Add-ons Installeren via een zipbestand’.
  • Installeer de gewenste addons (Samsung TV Plus, Plex Live, Pluto TV) vanuit de SlyGuy Repository.
 4. Toegang tot Addons: Na installatie vind je de addons in het hoofdmenu van Kodi, onder ‘Add-ons’ en dan ‘Video Add-ons’.
 5. Voordelen: Naast de kostenbesparing biedt Kodi flexibiliteit en toegang tot een wereldwijd aanbod. Het gebruik van legale streams zoals deze addons is ethisch verantwoord en respecteert de rechten van contentmakers.
 6. Overwegingen: Overweeg voor online veiligheid en privacy het gebruik van een VPN tijdens het streamen.

Nu ben je klaar om te starten met Kodi en de wereld van gratis, legale IPTV te verkennen!

Deel 1: Kodi Installatie en IPTV!

Wat is Kodi? Eerst en vooral, laten we het hebben over Kodi. Stel je voor: een app die je entertainmentwereld op z’n kop zet, en dat helemaal gratis. Kodi is een open-source mediacenter dat je toegang geeft tot films, series, muziek, en ja, ook IPTV.

Het coole aan Kodi? Je kunt het naar eigen smaak aanpassen met verschillende add-ons en skins. Of je nu een filmfanaat of een sportliefhebber bent, Kodi heeft voor ieder wat wils.

Installatie van Kodi Nu je weet wat Kodi is, laten we het installeren! Geen zorgen, het is geen hogere wiskunde. We lopen samen door de stappen om Kodi op je PC, smartphone, of smart TV te zetten.

Of je nu een Android-toestel, iPhone, of zelfs een Raspberry Pi hebt, we got you covered. Volg onze eenvoudige stap-voor-stap gids en je bent zo klaar om te streamen.

Voordelen van Kodi voor IPTV Dus, waarom zou je Kodi gebruiken voor IPTV? Eenvoudig: vrijheid en keuze. In plaats van vast te zitten aan een tv-abonnement met kanalen die je nooit kijkt, geeft Kodi je de macht om te kiezen wat je wilt zien, wanneer je het wilt zien.

Plus, met de juiste addons kun je toegang krijgen tot een schat aan gratis content van over de hele wereld. Geen dure maandelijkse kosten meer, alleen puur kijkplezier.

Pluto Tv Review

Samsung TV Plus

 • Wat is Samsung TV Plus? Samsung TV Plus is een waar feest voor je ogen met 321 IPTV kanalen vol divers entertainment. Als je een Samsung smart TV hebt, zit deze service er al op. Maar heb je geen Samsung TV? Geen zorgen, ik heb de oplossing!
 • Installatie en Gebruik Voor de gelukkigen met een Samsung TV: het is al geïnstalleerd en klaar om te starten. Maar als je geen Samsung bezit, kun je nog steeds genieten van Samsung TV Plus door de Kodi addon te gebruiken. Ik laat je zien hoe je deze addon installeert en gebruikt, zodat ook jij kunt meegenieten van dit geweldige kanaalaanbod.

Plex Live

 • Basisinformatie over Plex Live Ontmoet Plex Live, jouw persoonlijke entertainment hub met 1299 IPTV kanalen. Deze addon transformeert je Kodi in een media powerhouse, waarbij je niet alleen live tv kunt streamen, maar ook je eigen media kunt beheren.
 • Installatie en Gebruik Het mooie is, Plex Live is een gratis Kodi addon. Dat betekent dat je deze geweldige service kunt gebruiken, ongeacht het type apparaat dat je hebt. Ik loop je door de eenvoudige stappen om Plex Live op Kodi te installeren en in te stellen.

Pluto TV

 • Introductie tot Pluto TV Met Pluto TV krijg je toegang tot een ongelooflijke 2083 IPTV kanalen vol films, series, sporten, en meer. En het beste? Het is helemaal gratis via Kodi!
 • Installatie- en Kijkadviezen Pluto TV als Kodi addon installeren is super simpel. Ik laat je zien hoe je binnen no-time alles up en running hebt. Bereid je voor op urenlang plezier zonder een cent uit te geven.

Deel 3 Hoe kan ik gratis IPTV kijken via Kodi
 1. Open Kodi en Ga naar Bestandsbeheer Start Kodi op je apparaat en navigeer naar ‘Instellingen’ (het tandwiel-icoon). Kies hier ‘Bestandsbeheer’.
 2. Voeg de SlyGuy Repository Toe Selecteer ‘Locatie toevoegen’ en voer de URL van de SlyGuy Repository in.
 3. URL: https://k.slyguy.xyz/. Na het invoeren van de URL, geef je de locatie een naam, bijvoorbeeld ‘SlyGuy’.
 4. 2de URL: https://slyguy.uk/. Je kan eerst de bovenste proberen. Werkt het niet? Dan pak je de tweede URL.
 5. Vergeet niet op OK te klikken om alles te bewaren.
 6. Installeer de SlyGuy Repository Ga terug naar de instellingen van Kodi (Klik op Backspace of Pijl terug) en selecteer nu ‘Add-ons’.
 7. Kies dan ‘Add-ons Installeren via een zipbestand’, zoek naar ‘SlyGuy’ (of de naam die je hebt gegeven) en selecteer het zipbestand van de repository om het te installeren.
 8. Installeer de Addons Na de installatie van de SlyGuy Repository, ga je naar ‘Installeer van repository’.
 9. Zoek naar ‘SlyGuy Repository’, en onder deze repository vind je de Video add-ons. Klik om te openen.
 10. Samsung TV Plus, Plex Live en Pluto TV Installatie Navigeer binnen de SlyGuy Repository naar de gewenste addon.
 11. Voor elk van deze – Samsung TV Plus, Plex Live, en Pluto TV – selecteer je de addon en kies je ‘Installeren’.
 12. Volg de instructies op het scherm om de installatie te voltooien.
 13. Toegang tot de Addons Na installatie zijn de addons toegankelijk via het hoofdmenu van Kodi onder de sectie ‘Add-ons’ en dan Video Add-ons.
 14. Vanaf hier kun je direct beginnen met het verkennen van de uitgebreide bibliotheek aan kanalen die elke addon biedt.

Ben je opzoek naar Kodi addons met Nederlandse Streams?

Voordelen van Gratis IPTV Kijken via Kodi

 • Kostenbesparing: Het grootste voordeel van Kodi met legale addons zoals Samsung TV Plus, Plex Live, en Pluto TV is de aanzienlijke kostenbesparing. Zeg vaarwel tegen dure kabelabonnementen en geniet gratis van een breed scala aan kanalen.
 • Flexibiliteit en Keuzevrijheid: Met Kodi bepaal je zelf wat je kijkt en wanneer je het kijkt. Deze flexibiliteit betekent dat je niet meer vastzit aan de beperkingen van traditionele tv-schema’s.
 • Toegang tot Wereldwijd Aanbod: Deze addons bieden een wereldwijd aanbod aan content, waardoor je culturen en entertainment van over de hele wereld kunt ervaren, iets wat met standaard tv-pakketten vaak beperkt is.

Juridische en Ethische Overwegingen

 • 100% Legale Streams: Een groot voordeel van Samsung TV Plus, Plex Live, en Pluto TV is dat ze uitsluitend legale streams aanbieden. Dit betekent dat je zonder zorgen kunt genieten van een enorme verscheidenheid aan content.
 • Ethisch Verantwoord Entertainment: Door deze legale addons te gebruiken, ondersteun je de entertainmentindustrie en respecteer je de rechten van contentmakers. Dit is niet alleen juridisch verantwoord, maar ook ethisch de juiste keuze.
 • Veiligheid en Privacy: Hoewel deze addons legaal zijn, is het altijd goed om bewust te zijn van je online veiligheid en privacy. Overweeg het gebruik van VPN’s om jezelf te beschermen tijdens het streamen van online content.

Hey, we zijn al aan het einde van onze ontdekkingstocht ‘Hoe kan ik gratis IPTV kijken?’ met Kodi en zijn fantastische addons. Laten we even samenvatten wat we hebben geleerd:

 • Kodi is King: Kodi is een superhandige tool die je toegang geeft tot een wereld van gratis content, en dat met een paar simpele klikken.
 • Addons voor Iedereen: Met addons zoals Samsung TV Plus, Plex Live, en Pluto TV krijg je toegang tot duizenden legale kanalen – of je nu een sportfan, filmfreak of nieuwsjunkie bent, er is voor elk wat wils.
 • Legale en Ethische Kijkervaring: Deze addons bieden legale content, wat betekent dat je zonder zorgen kunt genieten van je favoriete shows en tegelijkertijd de contentmakers ondersteunt.

Mijn Ervaring Ik moet zeggen, sinds ik Kodi met deze addons ben gaan gebruiken, is mijn tv-ervaring compleet veranderd. Het is alsof ik een persoonlijke bioscoop thuis heb – zonder de hoge kosten van abonnementen. En het gevoel dat ik legaal en ethisch correct bezig ben? Onbetaalbaar!

Jouw Beurt! Nu ben jij aan de beurt! Waarom probeer je Kodi en deze addons niet eens uit? Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden. Laat je ervaringen, vragen of tips achter in de commentaarsectie hieronder. Laten we samen de wereld van gratis, legale IPTV verkennen!

0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties