Ga naar de inhoud
Deel nu en maak het verschil!

Als je een app opnieuw wilt installeren op je Android-apparaat, volg dan deze eenvoudige stappen:

  1. Verwijder de app: Ga naar het startscherm van je apparaat en zoek de app die je opnieuw wilt installeren. Houd het app-icoon ingedrukt totdat een menu verschijnt. Kies vervolgens de optie om de app te verwijderen. Dit kan “Verwijderen”, “Verplaatsen naar prullenbak” of een vergelijkbare optie zijn, afhankelijk van je apparaat en Android-versie.
  2. Bevestig de verwijdering: Na het selecteren van de verwijderoptie, wordt meestal een pop-upvenster weergegeven waarin wordt gevraagd of je zeker weet dat je de app wilt verwijderen. Tik op “OK” of “Verwijderen” om de app definitief van je apparaat te verwijderen.
  3. Ga naar de Google Play Store: Nadat je de app hebt verwijderd, open je de Google Play Store-app op je apparaat. Je kunt dit vinden in het app-overzicht of door te zoeken op “Play Store” in de zoekbalk van je apparaat.
  4. Zoek de app: Gebruik de zoekbalk bovenaan de Play Store om de app te vinden die je opnieuw wilt installeren. Typ simpelweg de naam van de app in en tik op de zoekknop.
  5. Installeer de app opnieuw: Zodra je de app hebt gevonden in de zoekresultaten, tik je erop om naar de app-pagina te gaan. Hier zie je een knop met “Installeren”. Tik hierop en volg eventuele verdere instructies om de installatie te voltooien.
  6. Wacht tot de installatie is voltooid: Zodra je op de knop “Installeren” hebt getikt, begint de Play Store met het downloaden en installeren van de app op je apparaat. Wacht geduldig tot dit proces is voltooid.
  7. Open de app: Zodra de installatie is voltooid, zie je een melding dat de app succesvol is geïnstalleerd. Ga terug naar het startscherm van je apparaat en zoek naar het app-icoon. Tik erop om de app te openen en te gebruiken.
Android-apps verwijderen die niet kunnen worden verwijderd

En dat is alles! Je hebt nu de app succesvol opnieuw geïnstalleerd op je Android-apparaat. Als je nog verdere vragen hebt of hulp nodig hebt, laat het me gerust weten!

Heb je gedachten of ervaringen die je wilt delen? Laat hieronder een reactie achter!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *