Ga naar de inhoud
Deel nu en maak het verschil!

Amsterdam, 2024 – Na een indrukwekkende periode van twintig jaar onder de naam Canal Digitaal, ondergaat het bedrijf een aanzienlijke metamorfose. In een recente aankondiging van Alco de Jong, de country manager van de Canal+ Group in de Benelux, is bevestigd dat Canal Digitaal in Nederland voortaan door het leven gaat als Canal+.

Deze re branding is meer dan alleen een nieuwe naam; het is een teken van de groeiende invloed van Canal+ in Nederland.

Canal+, al een gevestigde naam in de wereld van entertainment, breidt zijn vleugels uit met de lancering van een eigen streamingdienst. Deze dienst, die zich voornamelijk richt op Europese films en series, belooft een ware traktatie te worden voor liefhebbers van kwaliteitscontent.

Voor de trouwe klanten van Canal Digitaal is er goed nieuws: zij krijgen zonder extra kosten toegang tot deze streamingdienst. Nieuwe klanten kunnen ook genieten van deze service, met een aanvullend abonnement voor slechts 4,99 euro per maand.

Canal+ zet in op uitbreiding sportaanbod

Grote Veranderingen Canal Digitaal Welkom Canal+ in 2024

Maar daar stopt het niet. Canal+ zet ook in op de uitbreiding van hun sportaanbod. De mogelijke terugkeer van Canal+ Sport in Nederland is in volle onderhandeling, waarbij het bedrijf kijkt naar de uitzendrechten die ze al bezitten voor sporten als padel en rugby.

En er is nog meer spannend nieuws: geruchten suggereren dat Canal+ zijn oog heeft laten vallen op de F1-uitzendrechten vanaf 2025. Deze ambitie past binnen de strategie van het bedrijf om een breed scala aan sportrechten te verwerven, waaronder die momenteel in handen zijn van Viaplay.

De naamswijziging van Canal Digitaal naar Canal+ markeert een nieuw hoofdstuk in het verhaal van dit dynamische bedrijf.

Met een focus op kwaliteitscontent en een uitgebreid sportaanbod, zet Canal+ zich in om een nog grotere rol te spelen in het Nederlandse medialandschap.

Voor zowel film- als sportliefhebbers lijkt het een spannende tijd te worden met Canal+ in Nederland.

Bron: https://www.gpfans.com/nl/f1-nieuws/1011082/canal-zet-volgende-stap-in-nederland-naam-canal-digitaal-vanaf-februari-verleden-tijd/

0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Nieuwste
Oudste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties