Ga naar de inhoud
Deel nu en maak het verschil!

Ben je klaar voor een frissere, strakkere navigatie-ervaring? Android Auto rolt een gloednieuw design uit voor Google Maps, en het is een gamechanger voor de manier waarop we onze wegen verkennen.

Het Nieuws: Het lijkt erop dat de gebruikersinterface van Android Auto nooit stil staat. Nu krijgt Google Maps een welkome make-over met nieuwe knopontwerpen en een overzichtelijkere presentatie van informatie.

Wat is er nieuw?

Deze nieuwste update, die momenteel wordt uitgerold naar Android Auto, geeft het navigatiegedeelte van Maps een nieuw gezicht.

De veranderingen omvatten nieuw ontworpen knoppen en minder rommelige informatie die het gebruiksgemak moeten verhogen.

De Update in Detail: Hoewel de update server-side lijkt te zijn en mogelijk nog niet voor alle gebruikers zichtbaar is, brengt het enkele opvallende verbeteringen met zich mee.

De geschatte reistijd wordt nu vetgedrukt bovenaan weergegeven, met daaronder de afstand en de geschatte aankomsttijd (ETA).

Meer naar beneden vind je knoppen om de navigatie te stoppen, alternatieve routes te bekijken, extra locaties te zoeken, haltes op de route te zien en een overloopknop.

Deze zijn ook licht herontwerpen en de lijnscheiding tussen de twee secties die in het vorige ontwerp te zien was, is verwijderd.

Modern en Gebruiksvriendelijk

Het nieuwe ontwerp oogt moderner en past bijzonder goed bij de nieuwe zijbalk die onlangs door Google aan Android Auto is toegevoegd.

Beschikbaarheid: We hebben de veranderingen opgemerkt in Google Maps versie 11.104.0100 en Android Auto versie 10.8, die nu worden uitgerold via de Play Store.

Met deze update zet Android Auto een stap vooruit in gebruiksgemak en esthetiek. Het is duidelijk dat Google zich blijft inzetten om onze digitale rijervaring voortdurend te verfijnen.

Heb je de nieuwe look al opgemerkt? Update je apps en ervaar de gestroomlijnde navigatie zelf. Laat ons in de reacties weten wat je van de veranderingen vindt!

Bron: https://9to5google.com/2023/11/06/android-auto-google-maps-design-update/

Heb je gedachten of ervaringen die je wilt delen? Laat hieronder een reactie achter!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *