Ga naar de inhoud

Formuler afstandsbediening koppelen aan je TV

 • 5 min read

Ik zie het al voor me, je bent klaar voor een avond vol ontspanning, maar er is één ding dat je tegenhoudt: hoe moet je je nieuwe, glanzende Formuler afstandsbediening koppelen aan je TV?

Het lijkt misschien een intimiderende opgave, maar ik beloof je dat het makkelijker is dan je denkt. Laten we dus samen dit technologische vraagstuk oplossen.

Het proces van je Formuler afstandsbediening koppelen aan je TV is net zo eenvoudig als het leren van een nieuwe dans. Dus pak je dansschoenen, of in dit geval, je Formuler afstandsbediening, en laten we beginnen.

Formuler afstandsbediening koppelen aan je TV in 3 stappen

Formuler afstandsbediening koppelen aan je TV in 3 stappen
 1. Eerst moet je de TV-knop op de Formuler afstandsbediening indrukken en ingedrukt houden. Doe dit tot je het LED-lampje ziet knipperen. Dit is het startsein voor je Formuler afstandsbediening om te beginnen met leren.
 2. Kies nu de knop op de Formuler afstandsbediening die je wilt koppelen aan je TV-functie. Denk eraan, dit kan elke knop zijn die jij wilt, zolang deze maar logisch is voor jou.
 3. Het is nu tijd om je Formuler afstandsbediening en je Tv-afstandsbediening met elkaar te laten ‘praten’. Richt ze naar elkaar en druk op de gewenste knop op je Tv-afstandsbediening.

En net als dat, is het proces van de Formuler afstandsbediening koppelen aan je TV voltooid! Het lijkt misschien te mooi om waar te zijn, maar ik verzeker je dat het zo is. Jij bent nu de trotse bezitter van een volledig functionele, gekoppelde Formuler afstandsbediening.

Maar laten we zeggen dat je toch nog wat problemen tegenkomt. Misschien heb je een unieke TV of een zeldzaam model. Geen zorgen, de handleiding van je Formuler afstandsbediening staat klaar om je door alle mogelijke scenario’s heen te leiden.

Daar heb je het, je Formuler afstandsbediening koppelen aan je TV is net zo eenvoudig als het lijkt. Nu kun je achterover leunen, ontspannen, en genieten van je avond met volledige controle over je entertainment. Je hebt het verdiend.

De Formuler Z11 Pro Max en de Nvidia Shield Pro, zijn sterke spelers in de wereld van IPTV-boxen, en beide hebben hun unieke sterke punten. Hier is een eenvoudige vergelijking om je te helpen bepalen welke het beste voor jou is.

Formuler afstandsbediening met een leerfunctie

Onthoud dat modellen met een leerfunctie de magische kracht hebben om de IR-codes van andere apparaten, zoals TV, stereo, enzovoort, te leren.

Om deze missie te volbrengen, hebben we de originele afstandsbediening van het andere apparaat nodig. Zijn we er klaar voor? Volg deze stappen:

 1. Start de betovering door 5 seconden op de TV-knop van de Formuler afstandsbediening te drukken.
 2. Je zult zien dat het LED-lampje van een eenzame knipper verandert in een sterke, solide gloed. Je Formuler afstandsbediening is nu in Leermodus.
 3. Kies de knop op de Formuler afstandsbediening die de macht krijgt om de functie van de TV te besturen. Als het LED-lampje langzaam begint te knipperen, is de knop klaar om zijn nieuwe krachten te leren.
 4. Laat de twee afstandsbedieningen elkaar ‘aankijken’ (minder dan 3 cm afstand) en druk op de magische knop op de Tv-afstandsbediening.
 5. Als de spreuk succesvol is, zal het LED-lampje op de Formuler afstandsbediening 3 keer knipperen als een vreugdevuur.
 6. Voel je vrij om stappen 1-3 te herhalen voor andere toetsen. Elk van hen kan een held zijn.
 7. Zeg vaarwel aan de Leermodus door op een andere knop op je Formuler afstandsbediening te drukken. Het LED-lampje dooft.

LET OP!

 • Als je TV een hekel heeft aan alles behalve RF-afstandsbedieningen, dan is de Formuler IR-afstandsbediening helaas niet de juiste tovenaar voor de klus.
 • Sommige TV-afstandsbedieningen zijn vriendjes met Formuler-apparaten.
 • Zoals de LG Magic Remote, die zal werken met Formuler-apparaten na het voltooien van de instellingen via Device Connector.
 • Voor de GTV-BT1 afstandsbediening, onthul ik je de weg via deze onderstaande videotutorial link:
 • Leer hoe je je afstandsbediening instelt voor TV-bediening – Formuler BT1 afstandsbediening.

Met deze stappen zou je je Formuler afstandsbediening succesvol moeten kunnen koppelen aan je TV. Mocht je tegen enige duisternis aanlopen op je avontuur, aarzel dan niet om het mij te laten weten!

Ontdek nu het geheim van probleemloze universele afstandsbedieningen!

Uitstekend, je hebt dus de Formuler Z11 Pro Max in je bezit. Terecht bestempeld als de Beste IPTV Box van 2023. Deze topklasse ontvanger staat bekend om zijn ongeëvenaarde prestaties, ongelooflijke snelheid en superieure beeldkwaliteit.

Het koppelen van je Formuler Z11 Pro Max afstandsbediening aan je Samsung Neo QLED 4K-tv is een simpel proces, mits correct uitgevoerd. Zoals ik eerder uitlegde, zijn de te volgen stappen:

 1. Houd de TV-knop op de Formuler afstandsbediening 5 seconden ingedrukt. De LED gaat van knipperend naar continu branden, wat aangeeft dat je afstandsbediening in Leermodus is.
 2. Druk op de te programmeren knop op de Formuler afstandsbediening. Zodra het LED-lampje langzaam knippert, is de knop klaar om te programmeren.
 3. Richt beide afstandsbedieningen naar elkaar (op minder dan 3 cm afstand) en druk op de over te dragen knop op de Samsung TV-afstandsbediening.
 4. Als de programmering correct is uitgevoerd, knippert het LED-lampje op de Formuler afstandsbediening drie keer. Je kunt dit proces herhalen voor andere knoppen.
 5. Druk op een willekeurige andere knop op de Formuler afstandsbediening om de Leermodus te verlaten. Het LED-lampje dooft.

Houd er rekening mee dat deze stappen mogelijk niet werken als je TV alleen compatibel is met een RF-afstandsbediening, aangezien de Formuler afstandsbediening een IR-afstandsbediening is.

Mocht je nog vragen hebben, dan sta ik klaar om je verder te helpen. Met de Formuler Z11 Pro Max en jouw Samsung TV ben je klaar voor een ongeëvenaarde kijkervaring!

Laat deze post viraal gaan op je sociale media!

Heb je een dringende vraag? Wacht niet langer! Stuur nu direct een WhatsApp-bericht naar +31630338229. Ik sta klaar om je te helpen en antwoord meestal binnen 10 minuten. Of het nu om advies gaat of een snelle oplossing, ik ben hier om je te ondersteunen. Laat je vraag niet onbeantwoord - stuur een bericht en krijg snel duidelijkheid!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *